Nieuws

Evenement politie Almere Buiten groot succes

Op het Globeplein in Almere Buiten heeft de politie vrijdag en zaterdag een evenement georganiseerd. Het doel was om het contact met de bewoners laagdrempelig te maken en in gesprek te gaan met burgers. Dat lijkt gelukt, want het evenement trok veel bezoekers.

Kinderen konden zaterdag plaatsnemen in verschillende voertuigen, zoals een ME-busje, een politie-Porsche en een politiemotor. Op de foto gaan met een politieagent kon natuurlijk ook. Kinderen konden zich prima vermaken op het springkussen of bij de sjoelbak.

In het Mobiel Media Lab konden mensen een enquête invullen over de politie. Er werden vragen gesteld over veiligheid en de manier van communiceren vanuit de politie. In totaal hebben 766 personen de enquête ingevuld. Dit is het hoogste aantal tot nu toe in het Media Lab.

Ook waren de gemeente en een inbraakpreventiebedrijf aanwezig om mensen te informeren over burgernet en veilig hang- en sluitwerk.

In december staat er opnieuw een evenement op het programma. Houd onze website en de Facebookpagina van PAB247 in de gaten voor meer informatie.

Foto – en videoreportage: 

2 gedachten over “Evenement politie Almere Buiten groot succes

    • Bedankt Jw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *