Nieuws

Meerdere gewonden bij aanrijding Tussenring

Bij een aanrijding op de Tussenring zijn donderdagavond zeker twee gewonden gevallen. Twee personenauto’s botsten op elkaar op de kruising met de Mondriaanweg.

Bij de aanrijding is één voertuig op zijn kant terecht gekomen en tegen een lichtmast beland. Alle hulpdiensten kwamen in grote getale ter plaatse om hulp te verlenen. Ook het traumateam uit Amsterdam werd gealarmeerd. Zeker twee gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daarnaast zijn er door ambulancepersoneel ter plaatse nog een aantal mensen behandeld. In totaal waren vijf mensen betrokken.

Nadat de politie het onderzoek naar de oorzaak had afgerond en de berger beide voertuigen had meegenomen kon de weg weer worden vrijgegeven. De Tussenring was in beide richtingen enige tijd gesloten voor het verkeer.

Een gedachte over “Meerdere gewonden bij aanrijding Tussenring

  • Het wordt eens tijd dat er actie wordt ondernomen om dit kruispunt veiliger te maken. Het door rood rijden gebeurt meer dan regelmatig. Nu is het weer een personenauto, maar vrachtwagens stormen ook “gewoon” door rood omdat ze geen zin hebben om te stoppen.
    De enige vraag die nu nog overblijft, is wanneer de eerste dode zal vallen. Roodlicht/snelheidscamera is wat er minimaal moet worden ingezet. Nog beter is een snelheidsremmende drempel.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *