Persberichten

Burgernetberichten nu ook via e-mail

Burgernet PersDe inzet van Burgernet wordt vanaf vandaag uitgebreid met e-mailberichten. Burgernetmails attenderen de deelnemers op lokale veiligheidssituaties en die kunnen daar direct op reageren. Hiermee levert de burger een actieve bijdrage aan de veiligheid in de wijk.

De deelnemers van Burgernet ontvangen al zoekacties op de telefoon via een spraak- of sms-bericht. Vanaf vandaag wordt hier e-mail aan toegevoegd. Burgernetmails worden in Flevoland verstuurd na een woninginbraak. Als er uw buurt wordt ingebroken, ontvangt u vanaf vandaag een e-mail met het verzoek om te reageren als u informatie heeft over de woninginbraak. In de mail worden ook tips gegeven hoe een woninginbraak te voorkomen is. In de toekomst kan de Burgernetmail ook worden ingezet voor andere incidenten dan woninginbraak.

In het verleden werden er al burgernetmails verstuurd na een woninginbraak. Dit is echter na enige tijd stopgezet. De reden daarvan is HV Almere onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *