Nieuws

Acties voor en tegen extra opvang asielzoekers

In het Centrum van Almere waren vandaag acties voor en tegen de opvang van extra asielzoekers in het AZC. PVV-leider Geert Wilders deelde folders uit en diverse lokale partijen hielden een stilte-actie op het Forum.

Wilders werd door aanhangers van zijn standpunten opgewacht op het Stationsplein. Hier beantwoordde hij eerst diverse vragen van de media waarna hij onder begeleiding van beveiligers en veel politie een rondje over het Stadhuisplein liep en flyers uitdeelde. Tegelijkertijd voerde een aantal Almeerse politieke partijen op het Forum een stil protest tegen het bezoek van Wilders en zijn standpunten. Een aantal politici hielden de tekst “De zwijgende meerderheid” omhoog.

De media aandacht voor beide acties was groot. Tientallen cameramensen en fotografen liepen met Wilders mee, maar stonden ook bij de protestactie van de lokale partijen. Een meerderheid van de gemeenteraad stemde vorige maand al in met het realiseren van noodopvang van 480 vluchtelingen.

3 gedachten over “Acties voor en tegen extra opvang asielzoekers

  • truus mulder

    geef een reactie deze mensen komen ons land binnen ik heb een beginnende hernia ik kan niet geholpen worden vanwege het feit ik heb mijn pakket fysio overtreden maar deze mensen krijgen alles aangepast en wel .ook krijgen deze mensen een huur huis en mijn zoon is verplicht een huis te kopen want anders moet hij 18 jaar lang wachten voor een huur huis sorry welk land leven wij ……..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *