Nieuws

Basisschool de @rchipel ontruimd door gaslucht

Basisschool De @rchipel aan de Maldivenweg in de Eilandenbuurt is donderdag aan het begin van de middag ontruimd na het ruiken van een gaslucht.

Het personeel nam geen risico en heeft snel de school ontruimd en de hulpdiensten gewaarschuwd. De brandweer heeft het gebouw onderzocht terwijl de directe omgeving van de school door de politie werd afgezet. De schoolkinderen werden naar de speelplaats tegenover de school gebracht waar zij in het zonnetje konden spelen.

Na ongeveer een half uur was de brandweer klaar met het uitvoeren van metingen in de twee gebouwdelen waar lokalen van de school in zijn gevestigd. Er werden bij deze metingen geen afwijkingen vastgesteld, zodat het gebouw weer kon worden vrijgegeven. De kinderen konden toen weer naar binnen om de lessen te hervatten.

Een gedachte over “Basisschool de @rchipel ontruimd door gaslucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *