Nieuws

Auto schiet van Oostvaardersdijk af

Zaterdagochtend is er een auto van de Oostvaardersdijk gereden en onderaan het talud terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.

Rond 09:30 uur reed een man met zijn auto over de dijk in de richting van Almere toen hij vlakbij de Grote Vaartweg de macht over het stuur verloor. De auto botste tegen een paaltje waarna de auto naar links ging. De auto reed vervolgens dwars door een  ijzeren hek heen en sloeg daarbij over de kop. De auto kwam vervolgens beneden aan het talud tot stilstand.

De bestuurder van de auto kon zelf de hulpdiensten waarschuwen. Na controle in de ambulance bleek hij niet gewond te zijn.

De berger was snel ter plaatse. Het hek maakte het echter moeilijk voor de berger om de auto weg te kunnen halen. In totaal heeft het bergen van de auto ruim drie kwartier geduurd. Het verkeer heeft weinig hinder ondervonden van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *