Kort nieuws

Aanrijding met letsel Polderdreef

Op de Polderdreef is een man maandagochtend lichtgewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenauto’s.

Een bestuurder reed vanaf de Springendallaan de Polderdreef op en kwam daar in aanrijding met een auto die op de dreef richting Buitenring reed. De brandweer is ter plaatse gekomen omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling. Alle inzittenden waren echter al snel uit de voertuigen en één van hen werd in de ambulance nagekeken. Deze man werd voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht.

Beide auto’s raakten zodanig beschadigd dat ze niet meer verder konden rijden. Ze werden door een berger opgehaald. Agenten van de dienst Verkeers Ongevallen Analyse hebben onderzoek verricht. De Polderdreef is richting de Buitenring door het ongeval ongeveer een uur afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *