Persberichten

17-jarige jongen beroofd van sieraden

Politie_sireneWoensdagavond 21 oktober beroofden twee mannen op de Rode Katerplaats een jongen van zijn sieraden. De recherche zoekt getuigen.

Rond 21.15 uur stond een 17-jarige jongen uit Almere met wat vrienden bij de bushalte Midden op de Rode Katerplaats. Twee onbekende mannen die een stukje verderop stonden, kwamen naar hen toe en één van hen bedreigde de Almeerder met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij duwde de Almeerder naar de grond en sloeg hem. Met de sieraden van het slachtoffer gingen de twee ervandoor. In de omgeving zochten agenten naar de verdachten, niemand werd aangetroffen.

Uw tip!

De eerste verdachte is een man met een donkere huidskleur en tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en droeg donkere kleding. Hij had zijn gezicht bedekt en was degene die een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich had. De tweede verdachte is ook tussen de 18 en 25 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang. Hij droeg een donkere jas met capuchon die hij over zijn hoofd getrokken had.

De recherche verzoekt getuigen en/of mensen die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melding doen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *