Kort nieuws

Verkeersregelaar Holland Triathlon mishandeld

Politie en ambulance Almere
Archieffoto

De politie heeft vanmorgen een bestuurder aangehouden die een verkeersregelaar had aangereden. De bestuurder stond rond 09:15 uur bij de Poortdreef en moest wachten totdat hij langs de afzetting kon rijden.

Hij had hier geen zin in en reed om een andere wachtende automobilist heen. De verkeersregelaar voorkwam dat de bestuurder het parcours van de Holland Triathlon overstak. Helaas voor de verkeersregelaar werd de bestuurder nog bozer en reed hoge vaart weg en nam daarbij de benen van de verkeersregelaar mee, zo meldt de politie.

De verkeersregelaar liep daarbij een verdraaide knie en erg veel pijn op. Twee getuigen die zich meldde bij de politie zorgde uiteindelijk voor de aanhouding in de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *