Persberichten

Getuigen gezocht van straatroof Pirellipad

almere1609straatroof1

Dinsdagmorgen 1 september 2015 maakt een dief bij een straatroof op het Pirellipad een iPhone 6 buit.. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en de gestolen telefoon.

Het slachtoffer van 27 jaar uit Almere rijdt omstreeks 09:45 uur op zijn scooter op weg naar zijn werk over het Pirellipad. Hij is met een vriend aan het bellen en heeft oordopjes in. Als hij tussen de bushalte en de brug over de Vaart rijdt, krijgt hij opeens een klap. Zijn oordopjes vliegen eruit en de dader komt op een scooter voorbij. Of het om een man of een vrouw gaat, kan het slachtoffer niet zien. Wel dat het om een zwarte scooter met geel kenteken gaat en dat de dader een donkere jas aan heeft en een zwarte systeemhelm op. De dief weet de telefoon van het slachtoffer af te pakken.

Via internet probeerde het slachtoffer daarna te achterhalen waar de telefoon was. Dat bleek de Bouwmeesterbuurt in Almere te zijn en niet veel later in de Molenbuurt op het Mathieu Cordangpad. Snel daarna werd de telefoon uitgezet. Het gaat om een iPhone 6 met een hoesje met daarop de Amerikaanse vlag.

Vragen

Heeft u iets gezien van deze straatroof of weet u misschien wie de verdachte is of waar de iPhone gebleven is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *