Kort nieuws

Materiële schade bij aanrijding Spoordreef / Markerkant 14/15

Bij een aanrijding op het kruispunt van de Spoordreef met Markerkant 14/15 is vrijdagmiddag blikschade ontstaan. Ook het straatnaambord in de middenberm van de Spoordreef moest het ontgelden.

Rond het middaguur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Opgeroepen hulpdiensten kwamen ter plaatse. Tenminste één persoon is in de ambulance gecontroleerd, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Het verkeer heeft weinig hinder ondervonden van het ongeval. Een aantal brokstukken was spoedig van het kruispunt verwijderd en in de berm gelegd. Een van de voertuigen was aan de kant gezet, het andere werd beveiligd door de politie. Verkeer kon gebruik blijven maken van één rijstrook komende vanuit het stadscentrum.

Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen af te voeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *