Bewoners Poort opgeschrikt door ‘enorme’ knal

Maandagavond rond 22:15 uur werden de bewoners van Almere Poort opgeschrikt door een ‘enorme’ knal. De knal die tot in de Muziekwijk te horen was, zorgde voor een uitruk van de hulpdiensten.

Bewoners die niet wisten wat ze overkwam – nadat de ramen door de ‘enorme’ knal trilden – zagen rook opstijgen. Daarom is voor de zekerheid meteen de brandweer gebeld. Hierop rukte de brandweer met spoed uit om naar de Hectorsingel te gaan voor een mogelijke woningbrand.

Ter plaatse hebben brandweerlieden en politieagenten een grasveld afgezocht naar de bron die de knal mogelijk veroorzaakt zou kunnen hebben. Ondertussen stonden er tientallen bewoners buiten om te kijken waar de knal vandaan kwam. Na een zoektocht door de hulpverleners is er niets aangetroffen. Wel zijn er verklaringen van bewoners opgenomen.

De afgelopen dagen zijn er in de omgeving van Almere Poort meerdere knallen gehoord. Of deze knallen een verband met elkaar hebben is niet bekend. Heeft u meer informatie over de knal, neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844

5 gedachten over “Bewoners Poort opgeschrikt door ‘enorme’ knal

 • 8 september 2015 om 11:42
  Permalink

  Ik heb zondag een paar jongens gezien bij Purmerweg industrieterrein daar waren ze vuurwerk aan het afsteken en dat waren bommen die zo hard afgaan volgens mij illegaal vuurwerk mijn moest er van huilen dus ze lopen daar steeds in de buurt

  Beantwoorden
  • 8 september 2015 om 11:46
   Permalink

   Als het goed is staan ze op camera fietspad industrieterrein Purmerweg bij het tunneltje staat een camera

  • 9 augustus 2019 om 10:05
   Permalink

   Wij hebben ook een groepje jongeren vuurwerk horen afsteken in poort. Belachelijke harde knallen. Hoop dat de politie wat intensiever gaat surveilleren .

 • 25 september 2015 om 08:56
  Permalink

  Gisteravond was er in Almere-Haven ook een enorme knal te horen.

  Beantwoorden
 • 21 september 2016 om 22:06
  Permalink

  ja wat was die knal het was om half 4 in de nacht

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *