Nieuws

A6 dicht na ongeval met drie auto’s

De snelweg A6 in de richting van Muiden is zondagmiddag afgesloten geweest na een ongeval waarbij drie auto’s bij betrokken waren.

De melding van het ongeval ter hoogte van de Sturmeypoort kwam om 15:15 uur bij de hulpdiensten binnen waarna politie, ambulance en brandweer uitrukten. Eenmaal ter plaatse bleek dat een van de voertuigen tegen de vangrail stond terwijl een tweede personenauto aan de andere kant in de berm stond. Toegesnelde hulpdiensten hebben alle betrokkenen gecontroleerd op eventuele verwondingen, maar iedereen bleek met de schrik te zijn vrijgekomen. Wel raakten beide voertuigen zwaar beschadigd. Een derde betrokken auto liep geen schade op.
De politie is vervolgens een onderzoek gestart naar de achtergronden van de aanrijding waarvoor men de betrokken voertuigen en andere sporen op beeld hebben vastgelegd evenals verklaringen van alle betrokkenen. De beschadigde vangrail zal op een later moment worden gerepareerd.

Door het ongeval en de afhandeling daarvan was de A6 enige tijd volledig afgesloten waardoor zich een lange file vormde. Er werd omleiding ingesteld voor verkeer richting Amsterdam via de A27 en de A1. Later kon tijdelijk wel één rijstrook worden opengesteld. Beide auto’s zijn door een berger meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *