Kort nieuws

Hulpdiensten druk met loos inbraakalarm Literatuurwijk

De brandweer werd donderdagmiddag om 12:48 uur gealarmeerd vanwege een melding van een bedrijfsbrand aan de Binderij. In de omgeving was een luid alarm te horen en er was rookontwikkeling zichtbaar in het pand. In het pand zelf waren geen mensen meer aanwezig bij aankomst van de politie.

De brandweer, die kort na de politie ter plaatse was, is het pand ingegaan. Na een korte verkenning bleek al snel dat een inbraakalarm de oorzaak was van de rookontwikkeling. De brandweer heeft het pand vervolgens geventileerd om de rook te verdrijven.

Het inbraakalarm heeft ervoor gezorgd dat het pand door middel van een rookinstallatie vol met rook kwam te staan. De melder dacht dat er sprake was van brand, maar dit bleek niet het geval. Hierop kon de brandweer al snel weer retour kazerne. Het is onbekend of er daadwerkelijk is ingebroken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *