Persberichten

Straatrover aangehouden na beroving Parkwijklaan

politiepersIn de nacht van dinsdag 21 juli op woensdag 22 juli vond op de Parkwijklaan een beroving plaats. De verdachte werd korte tijd later aangehouden.

Rond 01.45 uur kreeg de politie de melding dat een 16-jarige jongen uit Almere op de Parkwijklaan was beroofd van zijn persoonlijke spullen. De politie beschikte over een bruikbaar signalement en enige aanvullende informatie. Dit leidde naar een zoektocht in de Verzetswijk waar de verdachte, een 18-jarige inwoner van Almere, kon worden aangehouden. Bij nader onderzoek werden de gestolen spullen in de woning van de verdachte teruggevonden. De Almeerder is ingesloten en de politie onderzoekt of hij mogelijk is betrokken bij meerdere berovingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *