Kort nieuws

Hulpdiensten rukken uit voor melding gaslucht

Dinsdagavond even na half elf is de brandweer gebeld vanwege een gaslucht in een flatwoning aan de Kimwierde.

De politie en brandweer die snel ter plaatse waren hebben direct een onderzoek ingesteld in de gemelde woning. Een deel van het flatgebouw is tijdelijk ontruimd. De brandweer heeft een onderzoek ingesteld bij de omliggende woningen en in de berging van de flat.

Er zijn door de brandweer geen afwijkende waarden gemeten, waarop men kon inrukken. Alle bewoners konden rond kwart over elf terug naar huis. In een jaar tijd zijn er al minstens drie meldingen geweest waarbij de brandweer moest uitrukken naar de Kimwierde om metingen te verrichten. Het is onbekend of er een verband is tussen deze inzetten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *