Kort nieuws

Brand in test cel bij Mitsubishi Equipment Europe

Even voor 21:00 uur donderdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een automatische brandmelding bij Mitsubishi Equipment Europe aan de Keersluisweg.

Al snel bleek het niet om loos alarm te gaan en werd er om versterking gevraagd. Hierop is er een extra blusvoertuig en een hoogwerker gealarmeerd. De brand, die in één van de testcellen van het bedrijf is ontstaan, is door het automatische blussysteem gedoofd. Op het moment van de uitbraak van de brand waren er geen werknemers in de test cel aanwezig.

Door de rookontwikkeling werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”. Het pand was door de aanwezige BHV-ers direct ontruimd. Uiteindelijk heeft het blussysteem de brand gedoofd en heeft de brandweer de rookgassen verdreven met een overdrukventilator. Na een half uur kon de brandweer weer inpakken en retour kazerne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *