Persberichten

Beveiliger NS mishandeld op Station Almere Centrum

Verdachte koffers op treinstation centrum blijkt loos alarm (2)De politie heeft donderdagmiddag een 33-jarige man en 24-jarige vrouw uit Almere aangehouden. De twee worden verdacht van mishandeling, belediging en openlijk geweld tegen een beveiligingsmedewerker van de NS op station Almere Centrum.

De 33-jarige man werd door een omstander aangesproken op het met geweld opentrappen van de toegangspoortjes op het station. De man begon vervolgens de beveiligingsmedewerker uit te schelden. Op het moment dat de man hierop door de beveiliger werd aangesproken werd de man gewelddadig. Bij de staandehouding is de beveiliger door de 24-jarige vriendin van de verdachte in zijn kruis getrapt. Beide personen zijn aangehouden door de politieagenten van de Landelijke Eenheid die in verband met een controle op hetzelfde perron aanwezig waren. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek. De 33-jarige man is een bekende van de politie en was die dag eerder al aangesproken en geverbaliseerd voor niet toelaatbaar gedrag.

Een gedachte over “Beveiliger NS mishandeld op Station Almere Centrum

  • Waar zijn de normen van vroeger…
    moet echt niet gekker worden
    Respekt is tegenwoordig een zeldzaamheid….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *