Nieuws

Slachtoffer steekpartij aangetroffen nabij politiebureau

Woensdagavond is er door agenten een gewond persoon aangetroffen op de Landdrostdreef ter hoogte van het politiebureau. De man was aanspreekbaar en bleek te zijn neergestoken.

Het slachtoffer, een 33-jarige man uit Almere, bleek betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij op de ontmoetingsplaats naast dansclub Eindelijk Weer aan het Festivalplein. Zowel op de ontmoetingsplaats als op de Landdrostdreef werd een groot gebied afgezet voor onderzoek. De politie heeft hierbij ook speurhonden ingezet. De technische recherche heeft op het Festivalplein sporen veilig gesteld. Op de Landdrostdreef lag ook een scooter. Vermoedelijk is het slachtoffer eerst nog een stuk gaan rijden.

De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Langs de A1 bij Muiden is een trauma-arts ingestapt die met een traumaheli was ingevlogen.

Uw tip!

De recherche onderzoekt wat er precies heeft plaatsgevonden en wie er bij het incident betrokken zijn geweest. Mensen die informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *