Kort nieuws

Auto te water op havenhoofd Oostvaardersdijk

Op de Oostvaardersdijk is in de nacht van maandag op dinsdag een auto te water geraakt. Op het havenhoofd in de buurt van de Blocq van Kuffeler reed een automobilist door een hek en vernielde daarbij de lichtboei die de toegang tot de haven markeert voor de scheepvaart.

De lichtboei werd daarbij vernield. De auto kwam in het water terecht en de bestuurder is door duikers van de brandweer uit de auto gehaald. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand van de man is verder nog niets bekend gemaakt.

Er wordt nog onderzocht of de lichtboei kan worden hersteld of dat er een nieuwe moet worden geplaatst. Naar de oorzaak van het ongeval wordt onderzoek gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *