Nieuws

Opnieuw gewonde kruising Bartokweg

Het was vandaag opnieuw raak op de inmiddels beruchte kruising in de Muziekwijk. Op de Bartokweg ter hoogte van de busbaan kwam een auto in aanraking met een scooter. De bestuurder van de scooter raakte gewond en is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. De verwondingen bleken mee te vallen en de bestuurder hoefde dan ook niet mee naar het ziekenhuis.

Het is regelmatig raak op de kruising met het fietspad. Vorig jaar vroeg het CDA al aandacht voor de gevaarlijke situatie. In januari beloofde het college een onderzoek in te stellen. In een brief die het college toen aan de gemeenteraad toestuurde gaven ze aan dat de resultaten van het onderzoek begin april 2015 met de raad zouden worden gedeeld. Tot op heden bleven die aanbevelingen uit zo liet het CDA ons weten.

Op de sociale media wordt de roep om het kruispunt aan te pakken steeds groter. Op Facebook, onder een eerder artikel van een ongeval op dit kruispunt, werd toen al hardop afgevraagd of er eerst een dode moet vallen voordat de gemeente actie gaat ondernemen. Ook de Telegraaf besteedde al aandacht aan de gevaarlijke situatie.

 

2 gedachten over “Opnieuw gewonde kruising Bartokweg

  • De kruispunt des doods oftewel de hel als we langs deze kruispunt moeten gaan fietsen met mij vrienden wanneer wij naar school gaan.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *