Nieuws

Omleiding en file door gekantelde vrachtwagen

Het verkeer dat vanaf Lelystad richting Almere over de A6 rijdt ondervindt in de ochtendspits veel hinder van een gekantelde vrachtwagen ter hoogte van de Buitenring in Almere.

In de nacht van woensdag op donderdag, omstreeks drie uur, kantelde de vrachtwagen en kwam in de middenberm terecht, tegen het talud van de Buitenring. De berging van het voertuig neemt veel tijd in beslag en daartoe is de linker rijstrook richting Amsterdam afgesloten. Er staat een lange file waardoor de vertraging kan oplopen tot een uur. Verkeer vanuit de Noordoostpolder wordt bij Emmeloord omgeleid via Zwolle en Amersfoort.

Hoe het ongeval is ontstaan is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *