Kort nieuws

Aanrijding na voorrangsfout Hollandsedreef

Donderdagmorgen rond kwart voor zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel. Op de Hollandsedreef met de kruising Wormerweg ging het mis en kwamen twee auto’s met elkaar in botsing.

Een ambulance die ter plaatse was gekomen voor eventuele gewonden, heeft één van de betrokkenen naar het ziekenhuis overgebracht. De Hollandsedreef is in de richting van de Stedendreef enige tijd afgesloten geweest. Met behulp van aanwijzingen van de politie kon het verkeer om en om het ongeval passeren.

De oorzaak van de aanrijding is mogelijk een voorrangsfout. De zwaar beschadigde auto’s zijn meegenomen door een berger, waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *