Kort nieuws

Brandje door werkzaamheden op dak Rabobank

Maandagmiddag rond half vier kreeg de brandweer een automatisch brandalarm binnen vanuit de Rabobank toren aan de Landdrostdreef. Al snel bleek dat de melding daadwerkelijk een brand betrof en werden er extra voertuigen naar de locatie gestuurd.

Bij een overkapping van het Rabobankgebouw bleek brand te zijn ontstaan in het dak, waarbij vlammen naar binnen dreigden te slaan via de gevel. Bluspogingen van aanwezige werklieden bleken ontoereikend. De brandweer heeft de brand met behulp van de hoogwerker met schuim geblust en vervolgens de entreehal van het kantoorgebouw geventileerd.

Aanwezige werklieden werden door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken. Door de brand is het gehele gebouw enige tijd ontruimd geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *