Kort nieuws

Twee bermbrandjes langs de Paralleldreef

Vandaag zijn er twee bermbrandjes geweest langs de Paralleldreef.

Door het droge weer is er meer kans op berm- en bossagebranden. Aan het begin van de middag ondervond het verkeer op de Paralleldreef daar enige hinder van, toen de brandweer in actie moest komen om een bermbrand te blussen.

Medewerkers van de gemeente die een aanhanger met water bij zich hadden waren al met blussen begonnen, maar zij hadden de hulp van de brandweer nodig om de klus te klaren. Het betrof een deel van het talud van de Paralleldreef, ter hoogte van het Burgerspad. Na de komst van de brandweer was de brand snel geblust.

Rond half zeven werd er opnieuw een bossagebrand gemeld. Het bleek te gaan om een klein brandje vlakbij de kruising met de Havendreef. De brand kon snel geblust worden door de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *