Kort nieuws

Aanrijding tussen auto en scooter op de Waddendreef

Dinsdagavond even na half zeven werden de politie en ambulance gealarmeerd voor een aanrijding op de Waddendreef. Twee politiewagens en twee ambulances rukten met spoed uit naar het ongeval.

Ter plaatse bleek er een aanrijding tussen een scooter en een auto te hebben plaatsgevonden. De twee opzittenden van de scooter zijn door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. Beide opzittenden hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval is er één rijstrook gestremd geweest. Dit veroorzaakte beperkte overlast voor de overige weggebruikers. De betrokkenen hebben schadeformulieren ingevuld en konden vervolgens hun weg vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *