Kort nieuws

Vrachtwagenbrand Schoolstraat blijkt kachel

Even voor tien uur zaterdagavond werd er een vrachtwagenbrand gemeld op de Stadswerf. Ter plaatse bleek het een geparkeerde vrachtwagen op de parkeerplaats van de Schoolstraat te zijn. Uit een pijp die aan de bovenkant van de vrachtwagen uitstak, kwam rook.

Na aankomst van de brandweer en politie bleek dat er zich mensen in de vrachtwagen bevonden. Deze mensen hadden de kachel in de vrachtwagen aangezet. Toen er bleek dat er geen sprake was van brand, werden de overige aanrijdende brandweervoertuigen afgemeld en konden de hulpdiensten ter plaatse retour.

Een gedachte over “Vrachtwagenbrand Schoolstraat blijkt kachel

  • Wie woont er dan ook in een vracht wagen. Ach het kan alleen maar in Almere

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *