Persberichten

Twee inbrekers na achtervolging aangehouden

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3In de nacht van zondag 10 op maandag 11 mei hielden agenten twee verdachten aan na een inbraakmelding bij een winkel aan de Schutterstraat.

Rond 03.15 uur werd via cameratoezicht gezien hoe een inbraak in een winkel werd gepleegd en de verdachten op een scooter ervandoor gingen. Ze reden richting de Stedenwijk en agenten zetten de achtervolging in. Die ging met hoge snelheden over het fietspad richting de Muziekwijk. Op de Rimsky Korssakovweg reed de scooterbestuurder over de stoep, probeerde te remmen om een steeg in te gaan maar kwam ten val. De twee mannen renden de steeg in. Eén van de twee, een 26-jarige man uit Almere, kon gelijk worden aangehouden. De tweede verdachte, waarvan de identiteit nog onbekend is, vluchtte via een aantal tuinen maar hij kon op de Mozartweg worden aangehouden. Bij de scooter troffen agenten goederen aan die vermoedelijk uit de winkel afkomstig zijn. De twee zitten vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *