Persberichten

Gewapende overval op snackbar Bouwmeesterbuurt

politie persDonderdagvond 19 maart hebben twee onbekende mannen een snackbar aan het C. van Eesterenplein overvallen.

Rond 22.45 uur kwamen twee mannen de eetgelegenheid binnen, waarbij één van de verdachten een vuurwapen bij zich had, waarmee het aanwezige personeel werd bedreigd. De verdachten gingen er vervolgens te voet vandoor zonder buit en renden weg in de richting van de L. Wijersstraat. De daders werden na een zoekactie niet meer aangetroffen.

Signalementen

Verdachte 1:

Een man van ongeveer 1.70 a 1.80 m lang. Hij droeg een zwarte jas met een zwarte capuchon met daaronder mogelijk nog een muts. Verder droeg hij een grijze joggingbroek met zwarte schoenen en had hij zwarte handschoenen aan.

Verdachte 2:

Een getinte man van ongeveer 1.70 a 1.80 m. Hij droeg een zwarte sweater met capuchon met daaronder een grijze capuchon met lange koordjes. Op de linkermouw van de sweater zat een rond, wit logo met tekst. Verder droeg hij een zwarte broek en had hij zwarte schoenen met rode veters aan.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u de daders zien vluchten of in de omgeving gezien, neem dan contact op met recherche Almere via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *