Persberichten

14-jarige straatrover in de kraag gevat

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Donderdagmiddag 19 maart rond 16.00 uur is een 14-jarige jongen op heterdaad aangehouden nadat hij een telefoon uit iemands handen had getrokken op de Spaakstraat.

Politieagenten werden die middag op de Spaakstraat door een 11-jarige jongen aangesproken die vertelde dat hij zojuist van zijn mobiele telefoon was beroofd. Twee jongens op de fiets spraken hem aan en vroegen naar de tijd. De aangever stopte om ze te helpen waarna één van de jongens zijn mobiele telefoon uit zijn handen griste. Agenten op de fiets hadden de daders nog in zicht en konden na een korte achtervolging een 14-jarige Almeerder aanhouden. Deze verdachte bleek ook degene te zijn die de gestolen telefoon op zak had. De mobiele telefoon werd in beslag genomen en is inmiddels teruggegeven aan de jongen. Recherche zet het onderzoek voort naar de tweede verdachte.

Een gedachte over “14-jarige straatrover in de kraag gevat

  • die moet duidelijk heropgevoed worden geen respect normen en waarden meegekregen sluit hem maar een poos op

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *