Kort nieuws

Brandweer druk met kleine branden

De brandweer heeft het woensdag druk gehad met meerdere kleine branden in Almere Haven en Almere Stad. Rond het middaguur werd de brandweer opgeroepen voor een bossagebrand aan de Bosgouw in Haven. Hun inzet werd echter twee minuten later afgemeld. Rond tien voor half vijf moest de brandweer opnieuw naar Almere Haven voor een bossagebrand. Deze keer in de Kolkgriend.

Tussen 20:25 en 21:45 uur zijn er in Literatuurwijk drie containers in brand gevlogen, mogelijk door brandstichting. Het betroffen papiercontainers aan het Arthur van Schendelpad, Betje Wolffstraat en de J.J. Slauerhoffstraat.

De laatste tijd zijn er vaker branden in Almere Haven en Literatuurwijk. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via  0800-7000.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *