Kort nieuws

Update: Wietplantage aangetroffen in pand Televisieweg

In een pand aan de Televisieweg op de Gooisekant is woensdagochtend rond half 12 een wietplantage aangetroffen. De brandweer werd gealarmeerd nadat er een gaslucht is geroken.

Na binnentreding van het afgesloten pand werd een wietplantage met circa 500 planten aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft nog geen aanhoudingen verricht. De gaslucht kwam van lekkende gasflessen.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de wietplantage geruimd, de stroomleverancier zal onderzoek doen of er sprake is van diefstal. e hennep, met een waarde van ongeveer 40.000 euro, werd in beslag genomen en vernietigd. Er is geen verdachte aangehouden. De politie is een onderzoek gestart.

Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *