Kort nieuws

Rekening voor ‘slimme’ parkeerders

Mensen onwel na stankoverlast in parkeergarage New Yorkweg 7Dankzij oplettende gebruikers van de garages is de gemeente op het spoor gekomen van een aantal mensen die bewust misbruik maakten van de parkeervoorzieningen.

Een aantal gebruikers die parkeerden in parkeergarage`s voorzien met slagboom dachten slim te zijn. Door bij het uitrijden zeer dicht achter hun voorganger te rijden -die wel netjes betaald had- bleef de slagboom lang genoeg open om gratis de garage te kunnen verlaten. Deze manier van uitrijden werd door de voorligger als zeer vervelend ervaren zo staat te lezen op de site van Omroep Almere.

De gemeente heeft het misbruik in kaart gebracht. Een aantal mensen die bewust van dit fenomeen gebruik hebben gemaakt kregen de rekening gepresenteerd, aldus de gemeente. De afdeling parkeerbeheer bedankt iedereen die melding heeft gemaakt van dit misbruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *