Persberichten

Pizzabezorger beroofd in de Faunabuurt

politie persDonderdavond 22 januari rond 19.00 uur is een pizzabezorger slachtoffer geworden van een straatroof op de Caviastraat/ Eekhoornstraat (nabij het spoorbaanpad).

De 20-jarige bezorger werd door vier personen tegengehouden toen hij op zijn brommer reed. Bij de beroving werd zijn brommer en portemonee afhandig gemaakt. Daarna vluchtte de daders weg. De brommer is later teruggevonden en in beslag genomen voor sporenonderzoek. De 20-jarige bezorger bleef ongedeerd.

Uw tip!

Twee van de verdachte renden weg in de richting van het centrum en de twee andere reden weg met de brommer. Heeft u deze personen gezien of bent u getuige geweest van deze straatroof geef uw informatie dan door aan politie Almere via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *