Persberichten

Man aangehouden wegens mishandeling

politie persIn de nacht van 31 december op 1 januari heeft de politie op Plein 19 een 23-jarige man aangehouden voor mishandeling. De politie zoekt getuigen en een mogelijk tweede slachtoffer.

Rond 00:45 komt een melding binnen dat op de Parkwerf in Almere een man is geslagen met een glas op zijn hoofd. De agenten gaan ter plaatse en zien op aanwijzen van omstanders op Plein 19 het slachtoffer, een man van 35 jaar uit Almere, zitten met bloed op zijn hoofd. Een ambulance is gebeld en wanneer het slachtoffer in de ambulance geholpen wordt aan zijn verwondingen ziet hij de mogelijke dader lopen. De agenten houden deze verdachte direct aan. Het gaat om een 23-jarige man, woonplaats onbekend. De verdachte is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Mogelijk tweede slachtoffer

Volgens getuigen is ook een tweede persoon mogelijk slachtoffer geworden van mishandeling. De politie wil graag in contact komen met deze persoon. Bent u ook slachtoffer geworden van mishandeling op de Parkwerf rond 00.45 uur of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *