Persberichten

Duitse man aangehouden wegens bezit van hennep

PB_0292Op woensdag 7 januari hield de politie op de Katernstraat een man aan die hennep vervoerde in zijn auto.

Agenten reden rond 21.50 uur langs een woning aan de Televisieweg. Eerder was een melding gekomen van een mogelijke hennepkwekerij op die locatie. Na enige tijd voor de deur te hebben gepost zagen de agenten twee mannen de woning binnengaan. Even later kwam één van de mannen naar buiten met een doos, die hij in de kofferbak van een auto zette. De man stapte in de auto en reed weg.

De agenten gingen er achteraan en gaven de man op de Katernstraat een stopteken. De man gaf hieraan gehoor en zette de auto langs de kant. De agenten openden de kofferbak en troffen ongeveer vier kilo hennep aan. De man, een 54-jarige Duitser, werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De hennep werd in beslag genomen en vernietigd. Later werd de woning aan de Televisieweg doorzocht door de politie, maar er werd geen hennepkwekerij aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de in beslag genomen hennep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *