Persberichten

Dronken automobiliste botst tegen twee wagens

31-GJK-4Bij het uitparkeren botst een dronken vrouw in Almere donderdag 16 mei tegen twee auto’s.

Na een melding om 15.15 uur over een aanrijding in de Meerstraat in Almere gingen agenten ter plaatse en troffen meerdere bewoners en een 41-jarige automobiliste uit Amsterdam. Volgens getuigen reed de Amsterdamse bij het wegrijden van haar parkeerplaats tegen de geparkeerde auto voor haar aan. Daarna reed zij achteruit tegen de geparkeerde auto achter haar. De eigenaren van de beide auto’s zagen het gebeuren en spraken de vrouw aan. Toen de vrouw alsnog wilde wegrijden, verhinderden zij dat en belden de politie. De agenten namen haar mee naar het bureau waar zij 690 UGL blies. Haar rijbewijs werd ingevorderd. De auto’s waren licht beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *