Persberichten

Politie zoekt getuigen aanrijding Spectrumdreef

PolitielogoVrijdagochtend rond 10.25 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s op de Spectrumdreef. De aanrijding vond plaats op de A6 van Amsterdam in de richting Almere-Buiten tussen een witte Hyundai Santa en een zwarte Renault Megane.

Voor de politie is het onduidelijk hoe de aanrijding tot stand is gekomen en roept getuigen op zich te melden. Deze oproep gaat met name uit naar de inzittenden van een vermoedelijk rode lesauto van het merk Opel Astra, die op het moment van de aanrijding dichtbij de auto’s reed.

Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over hoe de aanrijding tot stand is gekomen, neemt u dan contact op met de politie in Almere, via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *