Nieuws

Veel schade bij aanrijding Waddendreef

Zaterdagochtend heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Waddendreef met de Regentesseweg. Door een onbekende oorzaak kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s raakte door de aanrijding een paal met daaraan verkeerslichten welke vervolgens op de weg terecht kwamen. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt.

Een medewerker van Imtech heeft de verkeerslichten uit elkaar gesneden en van de weg gehaald. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Een berger heeft beide auto’s afgevoerd.

Door het ongeval was de Waddendreef in de richting van de Muziekwijk ca. 2 uur lang afgesloten.

Een gedachte over “Veel schade bij aanrijding Waddendreef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *