Persberichten

Jongen (12) beroofd in Tussen de Vaarten, twee aanhoudingen (14,16)

PB_0006Maandagmiddag werd een 12-jarige jongen bestolen van zijn portemonnee in het tunneltje de Atletiekpoort. Twee verdachten werden aangehouden.

Rond 14.30 uur zag een getuige hoe drie jongens in het tunneltje mogelijk probeerden spullen te stelen van voorbijkomende mensen. Twee van hen renden weg toen de vrouw erheen liep. Ze zag hoe een jongen op zijn fiets werd gestopt door de overgebleven verdachte en iets af moest geven. Toen de vrouw aan kwam, rende de verdachte weg. De getuige ontfermde zich over het 12-jarige slachtoffer uit Almere en schakelde de politie in.

Op de Rembrandtstraat konden agenten een 16-jarige jongen uit Almere aanhouden die werd herkend als de jongen die de portemonnee zou hebben gestolen. In de omgeving werd nog een 14-jarige jongen uit Almere aangehouden. De 14-jarige werd na verhoor heengezonden, de 16-jarige verdachte zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *