Persberichten

Hennepkwekerij ontdekt in Poort

Hennepplantage met 4800 stekjes ontdekt in pand Argonweg 1De politie heeft op dinsdag 25 november een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. In de kwekerij werden ruim 135 hennepplanten gevonden.

Rond 22.45 uur kreeg de politie een melding over een rode bestelbus, waar hennepplanten in vervoerd zouden worden. Deze zou geparkeerd staan in een parkeergarage aan de Oostenrijkstraat. Agenten gingen ter plaatse en zagen een rode bus staan. In de laadruimte werden hennepplanten aangetroffen. Op aanwijzing van de melder zijn de agenten vervolgens een woning binnengegaan, aangrenzend aan de parkeergarage. Hier troffen zij een hennepkwekerij aan. Een 42-jarige vrouw werd aangehouden. De hennep is in beslag genomen en vernietigd. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *