Nieuws

Zoektocht naar kittens in bos

Dinsdag zijn tientallen personen vrijwillig van half drie in de middag tot tien uur `s avonds in het Pampushout op zoek geweest naar circa acht kittens. De kittens van een week of acht zijn daar mogelijk gedumpt, maar dat is niet met zekerheid te zeggen. De vrijwilligers hebben één kitten weten te vangen en overgedragen aan de dierenambulance. Het personeel op de dierenambulance was verrast door de grote groep mensen die aan het zoeken was en gaf aan dat het een kritieke periode is voor de kittens. Wanneer de kittens 12 weken oud zijn raken ze verwilderd en kunnen ze vrijwel niet meer worden herplaatst. Naar de rest van de kittens wordt de komende dagen verder gezocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *