Nieuws

Omstanders verhinderen aanhouding, agent lost waarschuwingsschot

Dinsdagavond rond half acht wilden agenten in de Jan Rijksenstraat een jongen aanhouden wegens belediging. De arrestatie verliep niet soepel. Familieleden en omstanders bemoeiden zich met de situatie, waardoor er een dreigende situatie ontstond. Hierbij heeft een agent een waarschuwingsschot gelost om de mensen op afstand te houden. De jongen die aanvankelijk werd aangehouden, wist in het tumult te ontkomen. Wel werden twee van de omstanders aangehouden wegens hun agressieve gedrag richting te agenten. Het betrof twee mannen van 21 en 42 jaar. Beide zijn overgebracht naar het politiebureau. Onderzoek naar de gevluchte verdachte zal worden voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *