Persberichten

Camperdief aangehouden na korte achtervolging

politie persZaterdagavond rond 20.00 uur is een 32-jarige man uit Almere aangehouden voor het stelen van een camper op de Gezellenhof.

Die avond zag de eigenaar vanuit zijn woning dat zijn camper, die hij die middag op de Gezellenhof had geparkeerd, door onbekenden werd weggereden. Na een korte achtervolging en met hulp van omwonenden werd de verdachte die de camper bestuurde aangehouden en overgedragen aan de politie. De andere verdachte wist te ontkomen. In hun poging om te vluchten reden de camperdieven met het voertuig achteruit tegen een lantaarnpaal aan, waarbij de camper beschadigd raakte. Inmiddels is er aangifte gedaan en de verdachte zit nog vast. Onderzoek richt zich nu op de ontkomen bijrijder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *