Kort nieuws

Achtervolging gestolen auto eindigt in Muziekwijk

Woensdagmiddag heeft er een achtervolging plaatsgevonden in de Muziekwijk. De politie volgde een gestolen voertuig die na een stopteken op de vlucht ging. Na een korte achtervolging is het gestolen voertuig leeg aangetroffen in de Gershwinstraat. Hierna zijn verschillende politie eenheden in de omgeving van het voertuig naar de inzittende(n) gaan zoeken. Het voertuig is veiliggesteld en door een berger naar een politiebureau gebracht voor verder onderzoek. Bent u getuigen geweest van de achtervolging, of heeft u gezien wie er in het voertuig zaten? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844

Een gedachte over “Achtervolging gestolen auto eindigt in Muziekwijk

  • Ik ben superblij dat mijn auto terecht is en ik hoop dat iemand de dader(s) heeft gezien en dat deze schoften achter de trailies belanden! Blijf met je tengels van andersman spullen af!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *