Persberichten

Dronken man met mes aangehouden in Centrum

Woensdagavond is een 58-jarige Almeerder aangehouden nadat een omstander had gezien dat de man met een mes op straat liep. Met behulp van cameratoezicht kon de man worden getraceerd en door agenten aangehouden. De man bleek een mes bij zich te hebben.

Omstanders belden 1-1-2 en alarmeerden de politie nadat ze in het centrum een man zagen lopen die een mes in zijn hand had. Cameratoezicht kreeg de Almeerder in beeld en agenten achterhaalden de man. Bij de controle die volgde bleek dat de man een flinke slok op had en een mes in zijn mouw had verstopt. De man is aangehouden waarna er proces-verbaal is opgemaakt. Na verhoor en onderzoek is de verdachte heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *