Persberichten

Zestig boetes bij bromfietscontroles

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Op vrijdag 6 juni hield de politie een bromfietscontrole op het Spoorbaanpad, Cinemadreef en Veluwezoom.

65 Brom- en snorfietsen werden tussen 14.30 en 20.30 uur gecontroleerd op de juistheid van de documenten en de technische staat van het voertuig. In 45 gevallen bleek er sprake te zijn van een of meerdere overtredingen. Er werden 60 bekeuringen geschreven voor overschrijding van de maximum snelheid (27) geen rijbewijs of rij- of kentekenbewijs niet tonen (16), ontbreken spiegel (4), geen helm (3), ondeugdelijke rem (1), ondeugdelijke stuurinrichting (1) gladde band (1) en overige overtredingen (7) Een bromfietsbestuurder bleek nog een openstaande geldboete te hebben van 667 euro. Hij betaalde op het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *