Kort nieuws

Wel pijn, geen letsel bij aanrijding Polderdreef

Op de Polderdreef is dinsdagavond even na zes uur behoorlijke schade ontstaan bij een aanrijding tussen twee personenauto’s. De bestuurster van één van de voertuigen had pijnklachten in het bovenlichaam en een been en is door ambulancepersoneel nagekeken, waarbij bleek dat er naast de pijn door de klap van de aanrijding verder geen sprake was van letsel. De andere betrokkenen zijn ook gecontroleerd door het personeel van de ambulance maar bleken allen ongedeerd.

De vrouw reed over de Polderdreef in de richting van DoeMere ter hoogte van het Oostvaarders College. Een automobilist die uit tegenovergestelde richting kwam en linksaf de A. Boekenweg op wilde rijden heeft haar door nog onbekende oorzaak over het hoofd gezien, waardoor een aanrijding ontstond. Beide voertuigen raakten behoorlijk beschadigd.

De Polderdreef is in de richting van DoeMere enige tijd afgesloten geweest voor het bergen van de voertuigen en het opruimen van een oliespoor op het wegdek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *