Persberichten

Hennepkwekerij ontmanteld, bewoner aangehouden

PB_0006De politie heeft dinsdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Monacostraat in Almere. Hierbij werd de bewoner van de woning aangehouden.

De politie kreeg rond 15.45 uur een tip over sterke wietlucht in de omgeving van een woning aan de Monacostraat. Hier aangekomen vonden agenten al snel de woning waarvan deze wietlucht afkomstig was. Toen zij bij de woning aanbelden deed de eigenaar van de woning open en gaf aan dat er inderdaad een hennepkwekerij aanwezig was in de woning. Bij binnenkomst zagen agenten dat het om een zeer professionele, gerooide, hennepplantage ging van 205 potten. Na controle bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. De hennepplanten en diverse apparatuur zijn in beslag genomen. De bewoner, een 48-jarige man, is aangehouden.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *