Nieuws

Auto belandt in sloot naast gladde Botterweg

Op de Botterweg is zaterdagochtend een auto in een sloot beland. Bij het ongeval raakte niemand gewond. 

Rond 10:15 uur belandde een auto in de sloot naast de Botterweg. Dat gebeurde tussen het Van Wagtendonkpad en de Pampushavenweg, een stuk weg waar niet gestrooid word. Sommige delen van de weg waren spekglad. Ook op andere plekken in het land zijn auto’s van de weg geraakt. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor het hele land, met uitzondering van Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden.

Duikers van de brandweer zijn ter plaatse geweest om de twee inzittenden uit de auto te redden. Hun inzet bleek niet nodig te zijn. Twee personen zijn nagekeken in een ambulance maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De honden die ook in de auto zaten kwamen met de schrik vrij.

De politie heeft de twee personen naar huis gebracht. De auto is later door een bergingsbedrijf uit de sloot getrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *